Értékesítésösztönző szövegíró szolgáltatások

Értékesítésösztönző szövegíró szolgáltatások

Értékesítésösztönző szövegíró szolgáltatások

A keresőoptimalizálás egyik fontos része a szövegírás, ami több szempontból is meghatározza a weboldal sikerességét. Egyrészt azokat a honlapokat szívesebben látogatják az internetfelhasználók, ahol olyan tartalmat találnak, ami érdekes, informatív és helyesírásügyileg is rendben van. Másrészt pedig azok a weblapok, ahol a megfelelő mennyiségben találhatók a releváns kulcsszavak, sokkal értékesebbek a keresőmotorok számára, ennélfogva pedig előrébb helyezkednek el a találati listában.

Induló weboldal komplett tartalomgyártása

Egy újonnan induló weboldal esetében fontos, hogy minél előbb sor kerüljön a szövegezésre. Amíg ez nem valósul meg, addig érdemes láthatatlan módra váltani, hogy az üres honlap ne rettentse el azokat, akik máris érdeklődést mutatnak a vállalkozás által kínált termékek, szolgáltatások iránt. Ha a keresőoptimalizálás Győr szakemberei által kerül elvégzésre, akkor megegyezés szerint a honlapokra rövid határidővel felkerülnek az írások.

Weboldal elemzés, szövegjavítás

Ha egy olyan weblapról van szó, ami már jó ideje üzemel, de mégsem hozza azokat a mutatókat, amiket az üzemeltetők elvárnának, akkor a szakemberekkel érdemes egy teljes körű weboldal elemzést készíttetni, hogy fény derüljön a problémákra. Adott esetben pedig arra is szükség lehet, hogy elvégezzék a szövegjavításokat, azaz kijavítsák a helyesírási és a stilisztikai hibákat.

Termékleírások, blogcikkek írása

A webáruházak esetében fontos, hogy a látogatók el tudják olvasni a termékekre vonatkozó információkat, azok hiányában ugyanis csekély esély van arra, hogy a vásárlás mellett döntenek. A weboldal elemzésre, weboldal korszerűsítésre felkért kollégák természetesen a termékleírások, kategórialeírások, illetve a termékekről szóló blogbejegyzések elkészítését is vállalják.