Van, amikor nem éri meg kockáztatni

Van, amikor nem éri meg kockáztatni

Bár senki sem gondolja, hogy éppen vele fog megtörténni,

sajnos valójában bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy egy külföldi utazás során elhagyja a pénztárcáját az iratokkal együtt, vagy ellopják a csomagjait.

Ez egy külföldi országban nem csupán egy egyszerű kellemetlenség, hanem akár egy valóságos rémálommá is válhat, amennyiben magunkra vagyunk utalva egy idegen helyen.

Azonban ha utasbiztosítást köt, a bajban sohasem lesz egyedül.

Weboldalunkon az utasbiztosítás olcsón, egyszerűen és gyorsan megköthető, miután máris sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát nyaralása, tanulmányi- vagy üzleti útja során. Utasbiztosításunk már a megkötése után négy órával érvénybe lép, tehát akkor sincs probléma, ha csak az utazás napján köti meg azt.

Szolgáltatásaink megalkotása során elsősorban a hatékony és egyszerű problémakezelés, valamint az ügyfeleink kényelme lebegett a szemünk előtt, miközben azok megfizethetőek maradnak. Ennek is köszönhető, hogy akár már napi néhány száz forintért olyan utasbiztosítást köthet, ami a sürgős orvosi és fogorvosi kezeléseket harminc millió forintig fedezi, sőt, ennél is sokkal többet nyújt.

Magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk a hét bármelyik napján, és a nap bármelyik órájában elérhető. Számos helyzetben nyújtanak segítséget, legyen bármelyik pontján is a világnak. Ez elsősorban egészségügyi információk nyújtását, telefonos gyorssegélyt, fordítást és tolmácsszolgáltatást foglal magában, azonban szükség esetén jogi segítséget is nyújt.

Amennyiben valamilyen büntetőügybe keveredik, képesek vagyunk gyorskölcsönt nyújtani az esetleges óvadék kifizetésére.

Utasbiztosításunk alapvetően három különböző fokozatban érhető el. Az Excellence fokozat teljes körű szolgáltatást nyújt, légi utazásbiztosítással, poggyászbiztosítással és széles körű felelősségbiztosítással mind anyagi károkozásra, mind egészségkárosodásra vonatkozóan. Ezt választva egyebek mellett extrém sportokra is köthetünk kiegészítő biztosítást akár.
Ezzel szemben ha okosan akar spórolni, válassza Reference fokozatú szolgáltatásunkat! Természetesen ez is magában foglalja asszisztencia szolgáltatásunkat is a szükséges orvosi költségek fedezése mellett.