Költöztess a Bauer teherrel!

Költöztess a Bauer teherrel!

Amikor költözöl, pusztán egy teherautó bérlése sofőrrel nem igazán életképes megoldás, hiszen a nehéz bútorok felpakolása és szállítása nem gyerekjáték, ráadásul egy költözés jóval többről is szól ennél. Éppen ezért a lehető legjobb, amit tehetsz, hogy egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető céghez fordulsz.
A Bauer Teher egy professzionális vállalkozás, ami már évtizedek óta költöztet a legmagasabb színvonalon. Minket választva biztos lehetsz abban, hogy szeretett bútoraid a legnagyobb gonddal és óvatossággal fogjuk kezelni, így bármilyen gond vagy sérülés nélkül érkeznek meg majd új otthonodba.
Ahogyan már említettük, egy költözés nem csupán a bútorok szakszerű szállításából áll. A Költöztetés pakolással is jár, azonban munkatársaink akár összes holmid szakszerűen bedobozolják és felcímkézik neked. Kérhetsz tőlünk részleges csomagolást is, amikor a holmi egyik részét magad dobozolod, míg a munka egy részét ránk bízod. Úgy tapasztaltuk, hogy sokan ennek ellenére is szeretnek önállóan csomagolni; ebben az esetben sem kell dobozok és fóliák beszerzésén fáradoznod, hiszen mi mindent kiszállítunk neked, akár már két teljes héttel a költözés előtt.
A bútorok megérkezése után be is rendezzük otthonod, kérésedre mindent a helyére teszünk. Velünk a költöztetés pakolással együtt sem drága, hiszen nem számolunk fel érte semmit, csupán a szokásos óradíjat. Viszonylag kevés holmi esetén a csomagolás ráér a bútorok rakodásával párhuzamosan is, azonban nagyobb lakások esetén érdemes már előző nap becsomagolni.
Köztudott, hogy az olcsó, de silány szolgáltatás épp úgy nem ér semmit, mint a minőségi, de drága. Éppen ezért mi mindig a legjobbat nyújtjuk, alacsony áron. És áraink nem csupán alacsonynak tűnnek, hanem valóban azok is, ugyanis nem terheljük meg különféle extra költségekkel, mint például hétvégi felár vagy emeletdíj.
A Bauer Tehernél egy vidéki költöztetés költsége óradíjból és kilométerdíjból tevődik össze. Ha a fuvar Budapesten belül történik, még kilométerdíj sincs, csupán óradíj, ami állandó alapdíjjal egészül ki.
Árajánlatunk akár előre elküldjük írásban, ezzel is garantálva, hogy a költözés nem lesz drágább annál, mint amit ígérünk.