Béreljen tőlünk személyemelőt jó aron!

Béreljen tőlünk személyemelőt jó aron!

Személyemelőre van szüksége építkezésén, esetleg kertészeti és üvegházépítési munkák során?

Vegye fel a kapcsolatot mielőbb az Ódor Klíma gépkölcsönzőjével! A kosaras emelő bérlés remek feltételekkel elérhető nem csupán cégek és önkormányzatok, hanem magánszemélyek számára is.

Hasonló szolgáltatást Zala megye területén jelenleg kizárólag mi kínálunk. Az emelőgép kölcsönzés kiváló választás számtalan más esetben is, hiszen magas fák gallyazásakor vagy magasan lévő ablakok külső tisztításakor hatalmas segítség egy ilyen gép.

Bérlési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban észben kell tartani, hogy a megrendeléseket mindig időrendi sorrendben teljesítjük, így nem érdemes ezt az utolsó napokra hagyni.
Oil & Steel Octopussy 1715 Twin személyemelőnk úgynevezett „spider” (pók) típus, ami azt jelenti, hogy stabilitását kitalpalásoknak köszönheti, így nincs szükség ellensúlyok használatára. Ezek a gépek kifejezetten ideálisak olyankor, amikor a hely korlátozott, például uszodák, bevásárlóközpontok vagy más épületek belterében, vagy kültéren, sűrűn beépített munkaterületek esetén. Széles lánctalpainak és alacsony tömegének jóvoltából egyenetlen, laza talajon is könnyedén elboldogul, továbbá a gumiborításnak hála a padló burkolatában, a viacolorban vagy a füvezett, gyepesített részeken is bátran használható. Méretei kategóriájában igen kompaktnak számítanak, aminek köszönhetően a szabványos ajtókon is képes bejutni.

Az eszköz hibrid meghajtással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy robbanómotorral és elektromos motorral is fel van szerelve. Előbbi lehetővé teszi a viszonylag tempós haladást, míg elektromos módban, hálózati feszültségről (230V AC) üzemeltetve nem bocsát ki kipufogógázokat, ami beltérben nagyon előnyös. Mivel alapvetően egy lánctalpas gépről van szó, közúton haladnia se nem gazdaságos, se nem biztonságos, ezért nagyobb távolságokra történő szállításáról teherautó gondoskodik.

Az emelőgép maximális emelőmagassága tizenhét méter, ezért sem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a bérlés során kizárólag képesítéssel rendelkező személy kezelheti a berendezést. Minden esetben vegye figyelembe a munka- és balesetvédelmi utasításokat, illetve használja az előírt védőfelszereléseket. Különösen ügyeljen a magasban végzett munka során a nagyfeszültségű vezetékek közelségére. Amennyiben szédülést vagy rosszullétet tapasztal, azonnal függessze fel a tevékenységet és hagyja el a kosaras emelőt. Ha arra igény van, a személyemelő kezelésében jártas személyzetet is tudunk biztosítani, akik segítségére lesznek a feladatok elvégzése során.