Autódekoráció reklámokhoz, versenyautókhoz, kreatív elképzelésekhez

Autódekoráció reklámokhoz, versenyautókhoz, kreatív elképzelésekhez

Ha reklámozni szeretnél autóddal vagy egyedi elképeléseid alapján kreatívvá szeretnéd tenni külsejét, esetleg versenyautód van, nagyon jó választás lehet az autódekoráció. Modern technikával, speciális fóliával és nyomtatott fóliával bármit felteszünk autódra. Magas minőségben és professzionális módon felépítünk egy nagyon tartós autófóliát, ami nagyon mutatós, figyelemfelkeltő és sokáig használhatsz.
Ha gyors, tartós és profi munkát szeretnél, akkor fordulj bizalommal csapatunkhoz. Nagy tapasztalattal rendelkezünk autódekoráció terén. Szakszerűen szétszereljük és összerakjuk elemenként autódat, hogy az éleket is rendesen el tudjuk dolgozni a tökéletes szín érdekében, és az esetleges mechanikai hatásokkal szemben még ellenállóbb legyen, ne váljon le. Olyan tisztítószereket használunk a fóliázás előtt több fázisban, amitől még eredetibb és kiemelkedőbb lesz az autó színe.
Ahhoz, hogy reklámod, versenyautód vagy kreatív elképelésed megvalósuljon, rendelkezésre áll a fóliáink kiváló minőségű széles palettája. A fóliagyártó cégek közül a világon a legjobb hármat választottuk, így háromszor annyi lehetőség van színek terén választani. Többféle hatású dekoráció is rendelkezésünkre áll, matt, gyöngyházfény, metálfény, extrafény, fa-, fém, bőrhatás. Nyomtatott fóliáink lehetőségei pedig szinte korlátlanok, bármilyen kreatív elképzelést meg lehet valósítani. Vágott plotterfóliánk is rendkívül alkalmas reklámozásra vagy versenyautókhoz.
Ha autódekorációt keresel, mi vagyunk a legjobb választás! Érdeklődj bővebben a honlapunkon!