Legyen neked is környezetbarát vállalkozásod!

2021 szeptember 19th Leave a reply »

Gondoltál már arra, hogy te is nyiss egy secondhand ruhaboltot, amit nagyon sokan egyszerűen csak turkálónak neveznek? Esetleg már rendelkezel egy ilyen üzlettel, csak elégedetlen vagy a beszállítóddal, vagy egyszerűen csak frissítenéd a kínálatod? Legyen bármelyik is, figyelmedbe ajánljuk a Bemo-Textil használtruha nagykereskedést. Kizárólag gondosan ellenőrzött, válogatott ruhákat kínálunk.
A second hand clothes tradehasználtruha Fejér megye területére jellemzően bálákban, kamionokkal érkezik, leggyakrabban olyan nyugat-európai országokból, mint Ausztria, Svájc, Németország vagy Hollandia. Bizsukat, táskákat, lakástextilt és cipőket is kínálunk a női-, gyerek- és férfiruhák mellett.
A secondhand ruhák vásárlását ma már nagyon sokan nem kényszerűségből választják, hanem amiatt, mert némi keresgélés után olcsón juthatnak olyan minőségi ruhákhoz, amik ráadásul jóval egyedibbek a konfekcióáruknál.
Az sem mellékes, hogy a használt ruhákkal történő kereskedelem közel sem terheli úgy a környezetet, mint az újak gyártása. Egyetlen pamutból készített póló legyártásához 2700 liter vizet használnak fel. A kész ruhák hatalmas, rendkívül szennyező szállítóhajókon érkeznek Ázsiából, majd 85%-uk szemétégetőkben vagy szeméttelepeken végzi. Ezek után senkit sem lep meg, mennyire káros a bolygóra a folyton változó fastfashion.
Ráckeresztúron található raktárunk az M6-os autópályán Budapestről elérhető néhány perc alatt.