Archive for 2020. november

Találd meg számodra legideálisabb szállást

november 21st, 2020

Sokan indulnak el úgy nyaralni, hogy csak magát a várost nézik ki, de a szállással konkrétan nem foglalkoznak, hiszen úgy gondolják, hogy majd biztosan találnak valahol egy megfelelő szállást. Pedig ha a főszezonban indulunk útnak, akkor nagyon kicsi esélyünk lesz arra, hogy találjunk szobát, akár csak egy éjszakára is.
A nyugodt utazás egyik alapfeltétele tehát egy minimális tervezés. De nem kell azt hinnünk, hogy szállásunk lefoglalása túl nagy feladat lenne számunkra, hiszen ez manapság az internet sgítségével nagyon egyszerű. Székesfehérvár remek programokkal és izgalmas látnivalókkal vár mindenkit. E városban található a híres Bory vár mely gyakorlatilag egy betonkísérleti alkotás, s Bory Jenő építette a feleségének, mert ezzel akarta kifejezni az iránta érzett szerelmét. Romantika, kőbe zárt versek, csókok és rajongások várnak felfedezésre a vár minden zúgában. A 20. század elején épült Árpád fürdő szintén kíváló pihenési lehetőségekkel kecsegteti a vizi kikapcsolódást preferáló utazókat. Szauna, élményfürdő, sószoba és masszázs is a vendégek rendelkezésére áll.
A székesfehérvári lakótelepek tövében egy kicsiny utcácska őrzi a korábban kézművesek lakta városrész, Rácváros 17-18. századi hangulatát. A panelek építésekor szerveződött kezdeményezésnek köszönhetően megmaradt a mára skanzenné avanzsált utca, amely a betelepült szerbek mindennapjait mutatja be. A Rác utca 11-ben található Csikós Danica háza, mely ma a Palotavárosi Emlékek kiállítását őrzi, ahol többek közt egy fehérvári kalapos dinasztia műhelye is megtekinthető. Székesfehérvár tehát felfedezésre vár, minden évszakban. Pár keresőszóval megtalálhatjuk a legjobb lehetőségeket a reménybeli szállások közül. Így például az Apartman, szállás Székesfehérvár kulcsszavas kifejezésekkel a számunkra legideálisabb helyeket fogjuk megtalálni. Így pedig biztosan nem fogunk azon idegeskedni, hogy hol fogjuk majd tölteni az utazás alatt az éjszakát. Attól sem kell félnünk hogy elbukjuk a foglalónak leadott pénzt, ha mégis visszamondjuk a szállást, mert ma már nagyon sok olyan hely van, ahol teljesen ingyenes a lemondás, így semmilyen plusz költségünk nem lesz egy lemondott szállás miatt.
Emiatt nem érdemes tehát idegeskedni. Persze csak azért ne mondjunk le soha egy utat, mert elmegy a kedvünk, hiszen, ha elindulunk és megérkezünk uticélunkhoz, akkor nagyon is élvezni fogjuk, hogy elmentünk. A Pe-Ki Lux Apartman Székesfehérvár nagy segítség lehet abban, hogy megtaláljuk a számunkra legjobb szállást, akár egyedül vagy több fővel érkezünk.

Sokat pihenjünk, ha megbetegedtünk

november 16th, 2020

Amikor az ember otthon marad azért, mert megbetegszik, akkor sokszor hajlamosak vagyunk mindennel foglalkozni, csak a pihenéssel nem. Pedig ebben az időszakban ez nagyon fontos lenne, hogy gyorsabban felépüljünk szövődmények nélkül. Ezért ilyenkor mindenképpen igyekezzünk sokat pihenni, és egy kicsit tegyük félre a házimunkát az egészségünk érdekében. És az is nagyon fontos, hogy ha sokat izzadunk a betegség miatt, akkor az ne vizes ágyban feküdjünk, mert akkor még jobban megfázhatunk. Ezért ha szükséges, akkor az ágyneműhuzat minden nap legyen lecserélve, amivel nem csak az egészségünkért teszünk, hanem jobb érzés is, egy friss és tiszta illatú ágyban pihenni. És higgyük el, hogy sokkal gyorsabban felépülünk, ha eleget pihenünk, ezért több szempontból is jobb, ha nem takarítással és rendrakással töltjük a beteg szabadságunkat. És igazából ennyi pihenés jár is mindenkinek, ezért ne érezzük rosszul magunkat tőle. És ha kiköltözünk a nappaliba a kanapéra, akkor egész nap nézhetjük a kedvenc filmjeinket is, amíg pihenünk és gyógyulunk.

Költöztess a Bauer teherrel!

november 12th, 2020

Amikor költözöl, pusztán egy teherautó bérlése sofőrrel nem igazán életképes megoldás, hiszen a nehéz bútorok felpakolása és szállítása nem gyerekjáték, ráadásul egy költözés jóval többről is szól ennél. Éppen ezért a lehető legjobb, amit tehetsz, hogy egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető céghez fordulsz.
A Bauer Teher egy professzionális vállalkozás, ami már évtizedek óta költöztet a legmagasabb színvonalon. Minket választva biztos lehetsz abban, hogy szeretett bútoraid a legnagyobb gonddal és óvatossággal fogjuk kezelni, így bármilyen gond vagy sérülés nélkül érkeznek meg majd új otthonodba.
Ahogyan már említettük, egy költözés nem csupán a bútorok szakszerű szállításából áll. A Költöztetés pakolással is jár, azonban munkatársaink akár összes holmid szakszerűen bedobozolják és felcímkézik neked. Kérhetsz tőlünk részleges csomagolást is, amikor a holmi egyik részét magad dobozolod, míg a munka egy részét ránk bízod. Úgy tapasztaltuk, hogy sokan ennek ellenére is szeretnek önállóan csomagolni; ebben az esetben sem kell dobozok és fóliák beszerzésén fáradoznod, hiszen mi mindent kiszállítunk neked, akár már két teljes héttel a költözés előtt.
A bútorok megérkezése után be is rendezzük otthonod, kérésedre mindent a helyére teszünk. Velünk a költöztetés pakolással együtt sem drága, hiszen nem számolunk fel érte semmit, csupán a szokásos óradíjat. Viszonylag kevés holmi esetén a csomagolás ráér a bútorok rakodásával párhuzamosan is, azonban nagyobb lakások esetén érdemes már előző nap becsomagolni.
Köztudott, hogy az olcsó, de silány szolgáltatás épp úgy nem ér semmit, mint a minőségi, de drága. Éppen ezért mi mindig a legjobbat nyújtjuk, alacsony áron. És áraink nem csupán alacsonynak tűnnek, hanem valóban azok is, ugyanis nem terheljük meg különféle extra költségekkel, mint például hétvégi felár vagy emeletdíj.
A Bauer Tehernél egy vidéki költöztetés költsége óradíjból és kilométerdíjból tevődik össze. Ha a fuvar Budapesten belül történik, még kilométerdíj sincs, csupán óradíj, ami állandó alapdíjjal egészül ki.
Árajánlatunk akár előre elküldjük írásban, ezzel is garantálva, hogy a költözés nem lesz drágább annál, mint amit ígérünk.

A kompetenciamérés fontosabb, mint gondolnánk

november 11th, 2020

A munkáltatók többsége olyan dolgozókat szeretne, akik tökéletesen teljesítenek a munkakörükben. Mert ezzel nem csak a dolgozókat lehet motiválni, hanem a cég is tökéletesen fog működni, ami mindenkinek jó. És ezt a legegyszerűbben kompetenciaméréssel tudjuk elérni, mert így megtudhatjuk, hogy kinek mik az erősségei és a gyengeségei. És ehhez már könnyebben kaphatunk segítséget, mint gondolnánk, ugyanis a PractiSolution olyan rendszereket fejletet ki, amikkel könnyedén elvégezhetjük a felméréseket. És Zsuffa Ákos (partner) pontosan tudja, hogy milyen területekre érdemes odafigyelni, hiszen nagy szerepet tölt be a felnőttképzés változtatásaiban, és a munkaerőpiac változásainak a felmérésében. És a különböző rendszerek felmérései alapján, a vezetők is tökéletes képet kapnak azokról a területekről, ahol érdemes lehet fejleszteni az alkalmazottakat. Így továbbképzéseket biztosíthatnak a dolgozóknak, aminek köszönhetően lépést tarthatnak a világ változásaival, és sikeresebbek lehetnek, mint valaha.

Igyekezzünk változatosan táplálkozni

november 9th, 2020

Az emberek hajlamosak a monoton életvitelre, így szinte minden napjuk ugyan abból áll, ami egy idő után unalmassá válhat. És bizony az étkezésekre is érdemes odafigyelni, hogy ne mindig ugyan azokat az ételeket együk. Ez az egészségünk szempontjából is fontos, mert ha mindig mást eszünk, akkor sokkal több vitamin és tápanyag fog a szervezetünkbe jutni. És, hogy kiszakadjunk a monoton hétköznapokból, időnként érdemes lehet étterembe menni, ami biztosan mindenkinek jól fog esni. És egy olasz étterem biztosan jó választás lesz, mert így olyan ételeket ehetünk, amiket otthon biztosan nem készítünk el. És kikapcsolódásnak is jó, mert így legalább egy estét nem otthon fogunk tölteni, és egy kis időre megfeledkezhetünk a gondokról és a problémákról. És meglepetésnek is tökéletes a párunknak, hogy egy kis romantikát csempésszünk a kapcsolatunkba, amire minden párnak szüksége van időnként, főleg ebben a felgyorsult és rohanó világban. Így a kedvünk és az egészségünk is sokkal jobb lehet, ezért mozduljunk ki otthonról és táplálkozzunk változatosabban.