Archive for 2014. március

A csúszásmentes tálca rengeteg előnnyel jár

március 27th, 2014

A közétkeztetések során nagyon fontos, hogy minden étkezéshez szükséges dolog meglegyen. Ez főként vonatkozik az evőeszközökre és természetesen van még valami, ami elengedhetetlen, ez a csúszásmentes tálca. Főként a gyermekek és az idősek esetében fontos, hogy a tálca, amin az étel van, semmiképpen ne legyen csúszós, hiszen akkor akár komolyabb balesetek is kialakulhatnak. Ezeket az alapanyagokat mind-mind be lehet szerezni egy megfelelő nagykerben, amelyet akár már az interneten is találhatunk. Amennyiben úgy döntünk, hogy a világhálón vásárolunk, mindenképp olyan tálcákat vegyünk, amelyek kifejezetten a közétkeztetésre lettek kialakítva, hiszen ezen tálcák felülete biztos, hogy nem csúszik. Az internetes vásárlás nagy előnye a házhozszállítás, amelyet használjunk ki nyugodtan. Amennyiben pedig lehetőségünk van, érdemes nagyobb mennyiséget is megvásárolni, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú éveken át kiszolgálnak majd minket és a vendégeinket is. Ez pedig egyaránt fontos lehet az ellátónak és az ellátottnak is egyaránt.

A Szép Kártya megjelenése

március 4th, 2014

Az idei évben már egyre több szállás adó és vendéglátó hely elfogadja a Szép Kártyát. Ezen fizetési mód lényege, hogy a szállás során nem készpénzben kerül megfizetésre a szállás díja, hanem egy olyan kártyával, mely kifejezetten erre a célra lett többek között kialakítva. A munkaadók igen kedvező feltételekkel utalhatnak járandóságot alkalmazottjainak ezen az úton, így a nagyobb cégek már mind-mind élnek ezzel a lehetőséggel. Ebből kiindulva pedig a szállás adók nagy része is elfogadja ezt a fajta fizetési módot, hiszen nekik ugyanolyan bevétel, viszont sokkal több vendéget tudhatnak magukénak ennek köszönhetően. Az emberek sok esetben nem tudnak, vagy nem akarnak a fizetésükből a pihenésükre költeni, azonban a Szép Kártya lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb anyagi ráfordítás nélkül kipihenhessék magukat. Amennyiben a www.szallaskeres.hu oldalon keresgélünk, külön rászűrhetünk azokra a szállása adókra, akik elfogadják a Szép Kártyát. Ez nagyban leegyszerűsíti és lerövidíti a keresési folyamatot.

Az e-liquid vásárlása esetén egy bizonyos esetben a házhoz szállítás ingyenes

március 3rd, 2014

A régebbi időken nagy slágernek számítottak a dohányosok körében a különféle ízesítésű cigaretták. Talán éppen ez az oka annak, hogy a gyártók jobbnál jobb eliquid akció segítségével próbálják népszerűsíteni legújabb termékeiket. Amennyiben prémium minőséget szeretnénk vásárolni egyenesen a gyártótól, érdemes megnéznünk a www.e-cigi-ecigaretta.com oldalt, ahol nem csak rendelhetünk a kedvenc termékeinkből, de a legújabb fejlesztésekkel is megismerkedhetünk. Sok esetben szerveznek az üzemeltetők különféle akciókat, pontosan azért, hogy ügyfeleik merjék kipróbálni az újdonságokat is. Amennyiben egyszerre több terméket is vásárolunk, ezzel kipróbálva az egyes újításokat, elérhetjük a 12.000 Ft-os rendelés határt, amelynek köszönhetően garantáltan ingyen hozzák házhoz a rendelt termékeket. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy minden új terméket kipróbálunk, anélkül, hogy bármiféle szállítási költséget kellene fizetnünk. Fontos, hogy minden esetben megfelelő minőséget vásároljunk annak érdekében, hogy készülékünk is teljes mértékben biztonságban legyen.