Archive for 2013. november

Az internetes vásárlás előnyökkel is járhat

november 29th, 2013

Hogyan érdemes téli gumit vásárolni? Téli gumi akció minden esetben van a tél beköszönte előtt, még az interneten is. Tehát ha nincs arra lehetőségünk, hogy körbe járjuk a különböző kereskedőket a különféle akciók és kedvezmények miatt, akkor akár az interneten is körbe nézhetünk. Mivel már lassan minden gumis cég rendelkezik web oldallal, így nincs arra szükség, hogy több órát töltsünk a vásárlással. Általában az akciók akkor is vonatkoznak az egyes termékekre, ha azt interneten vásároljuk meg. Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg cég úgy preferálja a világhálón keresztül történő vásárlást, hogy még plusz kedvezményeket is ad. Így tehát nem hogy hátrányunk nem származik az ilyen fajta vásárlásból, de még előnyt is kovácsolhatunk belőle. Így érdemes az egyes cégek ajánlatait végig böngészni, hiszen az ingyenes kiszállítás és a rengeteg plusz információ mellett még plusz kedvezményeket is kaphatunk az egyes cégeknél. A garancia pedig ugyanúgy vonatkozik a termékekre, mintha boltban vettük volna őket.

Az akciók keretében mindig segítenek az eladók a választásban

november 29th, 2013

A tél közeledtével érdemes minden esetben felkészíteni az autónkat a hidegre. A téli gumi akciók minden esetben úgy vannak időzítve, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. A kedvező árak, valamint az újonnan bemutatásra kerülő modellek minden érdeklődő számára vonzóak lehetnek. Ha úgy döntünk, hogy abroncsot vásárolunk, érdemes tehát megvárni ezeket a hónapokat, ameddig az akciók tartanak. Hiszen ezen időtartam alatt akkor is érdemes lehet abroncsot vásárolni, ha éppen még nincs teljes egészében szükségünk egy új garnitúrára. Nem ritka ugyanis, hogy akár fél áron is hozzá juthatunk egy-egy márkásabb modellhez. Ha esetlegesen pedig kérdésink merülnének fel, nyugodt szívvel kérdezzük meg az eladókat az adott abroncs tulajdonságairól, hiszen folyamatosan tovább képzik magukat, így bármikor szívesen a segítségünkre vannak. A plusz információknak köszönhetően pedig sokszor könnyebben választhatunk az adott termékek sokaságából. Ha elmondjuk elképzeléseinket, még segítséget is kapunk a választáshoz.

Kertépítés csak minőségi anyagokkal

november 26th, 2013

A mai piaci helyzetben és e gazdasági viszonyok között nem meglepő, hogy a versenyképesség érdekében a kertépítő szakma kezdő vagy önbecsülését vesztő résztvevői között kompromisszumképességet találunk az alacsonyabb árhoz rendelt alacsonyabb minőség szolgáltatásában. Ez gyakorta az olyan másodosztályú növények, öntözőrendszer, vagy gyepszőnyeg használatában mutatkozik meg, amelyek bizonyos ideig „jó képet vágnak”, azután pedig jól képen vágnak! Elnézést ezért a szóviccért, elsősorban azoktól, akik esetleg így jártak! Sajnos ez a helyzet. A példa kedvéért Ön is biztosan el tudja gondolni, hogy milyen problémákat okozhat egy rossz minőségű talajjal behordozott gombás betegség, vagy egy vakond. Sajnos az is igaz, hogy a másodosztályú minőséget használó kertépítőnek már gyakorlata van a kifizetett kertépítés utáni telefonszámcserében, vagy más klasszikus lerázó módszerekben, hiszen jellemzően a kompromisszumok után megjelennek a megkockáztatott problémák is.

Sok mindenre igaz ez az állítás, hogy minőséget csak minőségi anyagok felhasználásával lehet készíteni! Nincsen ez másként a kertépítésben sem, sőt még, ha lehet, csak itt van igazán nagy jelentése ennek! Ne gondolja senki azt (ha nem családtagja vagy barátja a kertépítést végzőnek), hogy mekkora szerencse érte azzal, hogy 30-40%-kal olcsóbban jut most hozzá a kertépítéshez, amikor is a többi ajánlat ugyanennyivel magasabb volt. Tegye fel a kérdést magának: Lehet, hogy a másik három mind le akarta húzni Önt, vagy ezzel az egyel nem kerek minden? Tudom, hogy jó lenne azt gondolni, hogy a többi a hunyó, azonban leginkább ez nem így van.

gyepszőnyeg

Én minden körülmények között is hosszútávú megélhetésre rendezkedtem be a cégemmel, ezért nem engedhetek meg magamnak alacsony minőségű munkát. Nem adok ki a kezemből középszerű, vagy a magam számára nem elégedett kertet. Nem engedem meg az ilyen kertépítést, mert az ajánlásokból élek. Abból, hogy az ügyfeleim elégedettek a kertépítéssel, és ezt elmondják a barátaiknak és rokonaiknak. Ez az a perspektíva, amely megfigyelésével azt láttam, hogy hosszútávon fenn lehet maradni és prosperálni lehet.

Ha Ön szeretne egy szép kertet, amelyben nyugodtan lehet gyönyörködni, amely magas esztétikai érték, akkor én az Ön embere lehetek. Azonban, ha Ön egy olyan kertet szeretne, amelynek a legnagyobb öröme az, hogy fele annyit fizetett érte, akkor ne is raboljuk egymás idejét.

Sikeres kertépítést kivánok!

Fontos, hogy minden esetben vigyázzunk az abroncsainkra

november 5th, 2013

Az autó fontos része az abroncs. Az autógumi azon része a gépjárműnek, mely az úttesttel, a talajjal érintkezik. Így nagyon fontos az is, hogy az abroncs minden esetben és minden útviszonyban helyt tudjon majd állni. Ehhez viszont az kell, hogy rendszeresen ellenőrzéseken essen át, valamint a folyamatos karbantartásokat is mindig elvégezzük. Az abroncs igen nagy terhelésnek van kitéve, így minden lehetséges módon meg kell előznünk azt, hogy megsérüljön, vagy esetleg tönkre menjen. Egy abroncs garnitúra manapság igen drága, így meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy megnöveljük az abroncsunk élettartamát. Ez vonatkozik a napi használatra, és a tárolásra egyaránt. Mivel egy abroncs garnitúra egy szezon alatt akár több hónapot is állhat, így mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezen idő alatt se veszítsen minőségéből, valamint élettartamából. A gondos tárolás a hosszabb életet kölcsönöz az abroncs számára, valamint pénztárcánkat is megkímélheti hosszú távon. Arról már nem is beszélve, hogy a rendeltetés szerű használat is kedvezően hathat az abroncsunkra.